Taas mennään sunnuntaissa. Eilinen meni kuten meni. Ruokaa laitettiin uuniin ja siivoiltiin. Kaikki keittiön pöytätasot ja kaappien ovet pyyhittiin pesuaineen kanssa heti amupäivästä. Iltapäivällä olikin sitten tuo hoitomuksu. Sentään vielä siinä imuroin koko yläkerran taas kerran. Tänään olisi alakerran vuoro. Tietsikan mustat näppäimet alkavat ollakin jo kutakuinkin harmaat.

   Nyt on onneksi jo hiukan lauhempaa. Tulee ehkä mentyä uloskin kameran kanssa. Jos vaikka tuonne koskelle kävelisi päivemmällä. Katsotaan nyt mitä teen. vaimolle tulee vielä tänään tuo hoitopoika. Ja tietenkin illaksi. Haetaan vasta  klo 21.30 niinkuin eilenkin. Loppu illasta alkaa olla jo väsynyt ressukka. Kyllä käy sääliksi niin poikaa kuin hoitajaakin. yrittelenhän vähän auttaa, mutta poika on kiinni enemmän vaimossani. Istuu toki välillä munkin sylissä ja katsoo telkkua. (Uskaltaako tälläistä edes näinä pedofilian pelko aikoina tunnustaa, että pitää lasta sylissä) Edes silloin saa vaimo hiukan hengähtää.

   Kiitokset kaikille kommentoijille. Multa tahtoo aina jäädä nuo vastaamiset. Kivahan noita on lueskella. Meinaan kommentteja. Tietää että on siellä lukijoita ja jotain antaa kai nuo tekstitkin ja kuvat kun niitä kommentoidaan. Kiitos kaunis siis kaikille kommentoijille!

   Tiedän kyllä noiden "keski-ikäisen miehen" tekstien olevan aika kuivaa tekstiä, mutta kiva niitä on kirjoittaa. En tosiaankaan tiedä mikä sinä on. Se vain kiehtoo. Niiden kirjoittaminen rentouttaa ja saan purettua jotain itsestäni. Mukavaa. :))


   Musana Viikate