Sää ennusteet on... sanonko mistä. Kun viimeviikolla mökille menoa suunniteltiin niin luvattiin kuumaa ja aurinkoista tän viikon loppuun. Ja katinkontit! Tällähetkellä 17 astetta ja harmaa, paksu pilvipeite taivaalla. Vesikin vain 19 asteta. Tarkistin sen aamu-uinnilla.

   No olihan eilinen aika kuuma päivä. Parhaimmillaan taisi olla 27 astetta ellei enemmänkin jossain välissä. Vesikin illalla 21 ja puoli astetta. (Mitähän mä painoin kun teksti muuttui paksuksi? Ei! Ei tuo B ole tuolla korostettuna. Ei! hmmm) Ukkoskuuroksi tai lähes myrskyksi sitten muuttui tuo helle. Jyrinä oli lähes kokoaikaista yhtenäistä ääni mattoa. Vain muutama kovempi räsähdys rikkoi kumun. Ja vettä tuli kuin Esterin per....tä. 

   Sain eilen senverran aikaiseksi että vesi taas noruu hiljalleen tuolta letkusta sisään. Siis noruu. Pitäisi olla vahvempi (kalliimpi) pumppu, että se tulisi kunnolla. Tuhannella eurolla sellaisen saisi. Enemmin toistaiseksi kannan vaikka sankolla.

   Radionkin viritin eilen lähes kuntoon. Antenni pitäisi vielä asentaa pysyvästi paikoilleen. Ehkäpä vedän sen tuonne katolle. Ja muutama sähköjohto pitäisi lyhentää ja kaiuttimet asentaa paikalleen.Luitte aivan oikein. Kaiuttimet. Toin vanhat kotona tarpeettomiksi jääneet kaiuttimet tänne mökille uuden autoradion kaveriksi. Ääni on nyt huomattavasti parempi. Classikradio tuossa taustalla nytkin soi. Vaikka tuo asema onkin muuttunut huomattavasti kehnommaksi kuin se oli Classicfm:n aikoihin.

   Vielä yksi kuva eiliseltä kevennykseksi.

 

 

1246254310_img-d41d8cd98f00b204e9800998e      

 

        Musana Classicradio