Nukuin päikkäreillä melkein 3 tuntia ja vielä väsyttää. Nää vuorot sekottaa kyllä ton unirytmin totaalisesti. Eihän tälläiset vuorot nuorempana tuntuneet missään, mutta nykyään on sitten loppuviikosta jo aivan sekaisin. No kyllä tässä vielä selvitään. Ehkäpä tota tulee liioteltua hiukkasen. Kun vain tälläinen työ tuntuisi jotenkin myös palkassa, mutta eipä tietenkään. Noilta isoilta herroilta vähenee tulot jos meille pienipalkkaisille annettais lisää. Eihän se sovi. Niiltä kun sitten jää ostamatta se isompi purjevene tai jää  tekemättä se pitkä kaukomatka jonnekkin huitsin nevadaan.

   Töissä taas sairaslomia. Sekin vielä rassaa. Tänään taas toisille kuuluvia hommia ympäri kaupunkia. No mun hommia jää sitten taas seuraaville. Ja heilläkin on mies vajetta. Näin se nykyään menee. Tavan duunarista otetaan kaikki irti ja vielä enemmänkin. Sitten ihmetellään lisääntyneitä sairaslomia.

   No positiivistakin jotain. Auto tuntuu nyt pelaavan paremmin kuin aikoihin. Kuluttaakin taas vähemmän polttoainetta. Keskikulutus n.6,2-6,3 litraa satasella. Se ei ole onneksi paljon. Tulee noita kilometrejä sen verran kuitenkin. Joka päivä ajan lähes 60km. Työvuorot kun ovat täälläiset, niin ei yleisillä kulkuvälineillä pääse töihin tai pois sieltä vuorosta riippuen.

   Jokohan tuo fillarointi loppui tältä vuodelta. Ilmat on jo jäähtyneet aika paljon. Ensiviikollahan senkin näkee jos sinne asti elää. Luvanneet hiukan lämpenevää loppuviikoksi. Jospa tilatut uudeet vaatteet tulisi tälläviikolla. Niillä voisi kokeilla fillarointia. Pitäisi olla tuulenpitäviä. Sehän tuosta pyöräilystä tekee kylmän. Viima joka tulee kaiken läpi. Tuulen pitävä päällysasu ja lämmintä alle niin voisi vielä onnistuakin. Toivotaan, että vielä yksiviikko onnistuisi. Kaipaan jo sitä. Kuinkahan  talvesta oikein selviän. En oikein ole käveliä ihmisiä. Olen huono lähtemään lenkille. Fillarointi töihin oli sopiva syy kuntoilla. Täytyy kai vain käydä uimassa ja yrittää tuota kävelyä. Polvi vain vihottelee jo nytkin. Kumma juttu kun pyöräilyn se kestää hyvin, mutta kävelystä se ei tykkää. Onkohan mulla kävelytyylissä jotain vikaa. Tuo painokin on kuitenkin laskenut aika kivasti ja tuntuu laskevan edelleen. Täytyy kai harkita muitakin liikuntamuotoja.

   Musana Nightwish (kovaa soitettuna)