No niinhän tuo paino taas hypähti, niinkuin vähän ounastelinkin. Viikonloppu oli yhtä syöpöttelyä. Kyllähän se tietenkin siitä taas laskee, mutta nopeammin menisi alas ilman noita painon hyppäyksiä. No nousi kuitenkin ja nyt pelkään ettei laske ihan yhtä nopeasti kuin aikaisemmin.

   Menin taas tänään töihin  polkupyörällä. Nautin täysin rinnoin taas  pyörällä polkemisesta. Aikaa meni tunti ja 11 minuuttia, vajaa. Ilma oli hiukan viileä, muuta eipähän kuumuus painostanut. Koti matka meni samoihin aikoihin. Hiukan nopeammin. Tein myös yhdessä alamäessä uuden huippu nopeus ennätykseni. 51,7 km tunnissa. Kotiin tulltuani en tuntenut itseäni  edes kunnolla väsyneeksi. En olisi kylläkään pystynyt pyöräilemään nopeamminkaan. Hyvä näin. Huomenna uusiksi jos ilma suo.

   Töissä taas on porukkaa sairaana ja me muut työntekijät joudumme tietenkin paikkaamaan puuttuvien työ panoksen. Ei kivaa. Tänävuonna ei ole päästy kunnolla arkeen ollenkaan. Aina on jotain extraa ja ylimääräistä. Alkaa stressaamaan tälläinen. Niveletkin vielä kiusaa ja en saa aikaiseksi varata aikaa lekurille. Jospa huomenna yrittäisi.

   Parempi vissiin lopettaa tämä turhanpäiväinen vuodatus. Ei muuta kuin tsemppiä muille laihduttajille. Kyllä se paino putoo, kun oikein yritämme!!

   Musana taas Classic FM UK