Niinkuin vanhemmat lukijani tietävätkin vaimoni on perhepäivähoitaja. Ja parasta neljän ja puolen lapsen hoidossa on tämä hetki.
   1328585.jpg

   Niin tiedän... Kuvasta pitäisi yhdellä silmäyksellä tajuta idea. Tämän kuvan vaan otin tänään kun näin tuon pienen jalan pilkistävän peiton alta. Ja kyllä se perhepäivähoitaja kaipaa sitä pientä hiljaista hetkeä minkä lapsosten päiväuni antaa. Normaali työpäivänpituus kun on yli 10 tuntia ja tuo tauko on ainoa hetki juoda esimerkiksi kahvit rauhassa. Tosin tänäänkin vaimolla jää yksi hoitolapsi taas illaksi, yöksi ja päiväksi hoitoon. Siinä tulee jo päivälle pituutta yli kaiken järjen rajan.
   Hyvät pientenlasten vanhemmat. Muistakaa että perhepäivähoitajan päivä alkaa siitä kun ensimmäinen lapsi tulee hoitoon ja loppuu kun viimeinen haetaan pois. Elikkä jos tuotte lasta etuajassa hoitoon tai haette myöhässä, saatatte olla se joka pidentää hoitajan päivää kohtuuttomasti. Jos kysyttävää niin kysykää vaan. Vastaan jos osaan.

 
   Soittelin tänään tuonne työterveyshuoltoon ja varasin itselleni ajan lekuriin huomiseksi. Tänään aamulla oli kuumetta parhaimmillaan ennen lääkkeenottoa 38 astetta. Olo on aika sekava ja olen nukkunutkin lähes kokopäivän. Tämä on aika sitkeä flunssa. Varoitan kaikkia. Hoitakaa itseänne ettette saisi tätä itsellenne. Edes musa ei maistu tällähetkellä.



   Ei musaa